diumenge, 24 de maig del 2009

Els blogs: compartim-los!

Ha estat molt interessant i enriquidor poder veure la conferència que es va realitzar a l'Auditori de la nostra universitat a càrrec d'Anna Pérez. Gràcies a les noves tecnologies, podem veure què va passar i compartir-ho entre tots, i és per això que ara ja puc argumentar i recolzar la importància del blogs a l'aula i com a sistema de comunicació, com també situar-me en el context social i històric de l'aparició de les TIC.

He après nou vocabulari i la conferència m'ha servit per reflexionar sobre l'us de les noves tecnologies i que vol dir anar actualitzant el bloc, implica molt més del que nosaltres ens pensem, per a molts és més que una eina de treball i ara és quan començo a entendre i a experimentar la finalitat d'aquest. És cert que hem d'anar actualitzant el bloc perquè és part de l'aprenentatge i l'avaluació d'aquesta assignatura, però no només és això, recopilem el que ens interessa, compartim amb els altres, busquem, trobem, ens ordenem a nosaltres mateixos i fins i tot ens podria servir com a diari personal, ús semblant al que se'n fan a les escoles.


Un bloc ens fa reflexionar, ens fa conèixer, ens fa compartir, intercanviar, ens fa pensar...

Proveu-ho!

Us convido a compartir la reflexió de l'Anna Pérez.

2 comentaris:

  1. Tens tota la raó Alba!fa agafar una perspectiva diferent sobre les noves tecnologies aplicades a l'educació oi?

    ResponElimina
  2. Sí, és cert. He estat veient la conferència i va ser molt interessant, a més, m'ha aclarit alguns dubtes importants per entendre aquesta part de les noves tecnologies, la finalitat d'aquestes i temari!!! jejejeje!!

    ResponElimina